[pullquote_left]Habis samapai orang korea dan vietnam pun jatuh cinta dengan mata Omar Borkan yg seksi siap jemput datang korea lagi…..Nabi Yusuf lebih cantik apa pun hingga tak sedar putong jari sendiri. Omar Borkan kita masih boleh senyum. Alhamdulillah dia pun low profile…[/pullquote_left]Bertemu manusia sungguh tampan seksi yang dilaporkan diberitahu untuk meninggalkan Arab Saudi untuk menjadi terlalu kacak.

Omar Al Borkan Gala, seorang pelakon dan jurugambar dari Dubai, telah diberi perintah ‘march out’ beliau bersama-sama dengan beberapa orang lain pada festival kebudayaan awal bulan ini.

Dengan tulang pipi beliau sempurna, menawan pandangan dan penampilan yang rapi, ia adalah mudah untuk melihat mengapa pihak berkuasa merasa terancam dengan kelihatan beliau.

Mereka begitu bimbang, sebenarnya, mereka fikir perwakilan United Arab Emirates mungkin merosakkan wanita mudah terpengaruh di Festival Janadriyah tahunan.

Seorang pegawai perayaan berkata tiga Emiratis telah dikeluarkan atas alasan mereka terlalu kacak dan bahawa ahli-ahli Suruhanjaya takut pelawat wanita boleh jatuh kepada mereka, ‘Arabic akhbar Elaph melaporkan.

Wanita berkenaan tiba-tiba mungkin memulakan pelucutan baju dan menyerah  diri mereka pada lelaki, polis seolah-olah memutuskan pilihan yang terbaik adalah untuk menghalau  mereka dari negara ini.

Terdapat juga khabar angin bahawa pengusiran ke atas tiga lelaki kacak mempunyai lebih kaitan dengan kemarahan dan cemburu artis wanita yang menghadiri Festival

Lain-lain telah membuat spekulasi mungkin mereka telah diminta untuk meninggalkan Saudi kerana ketibaan yang tidak dijangka kerana kelihatan seperti seorang artis perempuan UAE.

Mereka  melawat secara pendirian ke  UAE adalah satu kebetulan kerana ia tidak termasuk dalam program yang kita telah disediakan kata pengurusan festival tersebut, “kata Saeed Al Kaabi, ketua delegasi UAE.

KLIK GAMBAR IMEJ BESAR

Ini Link Facebook Beliau: Klik SINI Omar Borkan AL Gala Bio Profile Wiki

Tolong Komen & Share