Gambar bawah hanya seorang remaja hilang dipercayai kerana memulangkan semula barang yg diambil dari lokasi banglo Villa Nabila dan disahkan oleh kawan kawannya klik link bawah baca – MRM

Johor: Cerita 23 remaja hilang di Villa Nabila Johor Bahru (JB) kini tersebar luas di Internet terutamanya di Facebook yang mengatakan seramai 23 remaja hilang daripada 30 orang remaja yang telah masuk ke Villa Nabila, Johor Baru pada 18 November 2013. Sehinggakan…..klik sini lihat video pengesahan polis ditempat kejadian dan gambar penemuan rakan mereka yg hilang dalam keadaan dirasuk.

Ada cerita yang mengatakan 23 remaja yang hilang didakwa telah disorok oleh hantu (makhluk halus yang menghuni Villa Nabila, Johor Bahru itu). Itu kata mereka…..

Berita tersebarnya cerita 23 remaja hilang di Villa Nabila Johor Bahru telah menyebabkan jalan sesak di depan Pantai Lido seawal pagi tadi. Kesesakan telah berlaku dari Jalan Skudai ke Danga Bay dek kerana penyebaran cerita dan kisah 23 remaja hilang ini.

P/S : Pelbagai versi cerita dan kisah berkenaan kononnya misteri 23 remaja yang hilang ini, nantikan sahaja tindakan dan pengesahan daripada pihak polis sendiri mengenai hanya seorang remaja yg hilang Mohd Izzat Izzudin Hussin.

remaja hilang villa nabila

 

Tolong Komen & Share