Berikut ini adalah foto yang disebar oleh Fans Facebook Annida Online: Kredit Dakwatuna.com

Gossip artis Indonesia:

Artis filem Oki Setiana Dewi dikhabarkan telah melangsungkan perkahwinan. Kabar ini merebak setelah sebuah fans Facebook majalah remaja Annida menerbitkan foto Oki Setiana Dewi yang mengenakan busana pengantin.

Pada foto tersebut, Oki foto bersama keluarga. Pemuat foto memberikan keterangan foto dengan tulisan: “Barakallah Oki Setiana Dewi. buat yang bujang jangan sedih ya, Sob. Pukpuk “. Foto dimuat naik pada hari Isnin ini (18/11/2013) pukul 09:27 WIB.

Oki adalah seorang pelakon yang mula dikenali sejak memainkan watak Anna dalam filem Ketika Cinta Bertasbih (KCB). Filem KCB yang sangat terkenal pada tahun 2008 tersebut, akhirnya dibuatkan sekuel kedua iaitu KCB 2 pada tahun 2009. Bahkan sempat dibuatkan sinetron di salah satu televisyen swasta dengan judul Ketika Cinta Bertasbih Spesial Ramadhan dan Ketika Cinta Bertasbih Meraih Ridho Ilahi.

Hingga berita ini diturunkan, belum ada pengesahan dari OIC. Pada akaun Twitter dan Facebooknya, Oki juga tidak mengkhabarkan perihal kabar gembira ini. Dan pada foto yang dimuat naik di akaun Peminat Facebook tersebut kini telah dikomentari oleh 100 orang.

 

Sumber Dakwatuna

 

 

 

Tolong Komen & Share