Gambar AzlanLazim masuk PKR

Gambar AzlanLazim masuk PKR

Zul Nordin cuba berhujah dengan menyamakan isu bapa Saiful dgn hal Nabi Ibrahim dan bapanya yg kafir. Semalam juga Zulkifli Nordin menghina tuhan batu agama hindu dan adat kesucian kaum hindu. Klik sini lihat video jahil Zulkifli Nordin ini.
Dibawah pula apa yg MP Zul tulis di blognya sila semak sendiri…jadi atas nama politk boleh cakap apa shj hina sana sini?
Azlan Mohd. Lazim bapa Saiful berasal dari Janda Baik, Pahang pernah bertugas sebagai General Manager di Hotel Merlin Inn Johor Bharu. Kemudian berhenti kerana dia adalah seorang yang kuat berjudi.
Ibu Saiful, Halina Alif terpaksa melakukan berbagai kerja untuk membantu keluarga, termasuk menjadi pelakon tambahan dalam beberapa buah filem Melayu dan drama.
Halina memohon cerai daripada Azlan, apabila Azlan cuba memaksa beliau menjual tubuh dan menjadi pelacur. Perceraian itu berlaku ketika Saiful berumur empat tahun. Azlan kemudiannya menghilangkan diri.
Selepas bercerai, Halina melakukan berbagai kerja dan akhirnya melalui hubungan kerja dengan Pengerusi MCA Terengganu, Datuk Lau, ekonomi Halina kembali stabil dan beliau membeli polisi insurans AIA untuk anak-anak beliau, Saiful dan adiknya Tati.
Halina kemudiannya berkahwin dengan seorang duda bernama Haris.
Halina meninggal dunia beberapa tahun lalu di Hospital Pantai, Kuala Lumpur akibat barah payudara. Ketika itu Saiful menuntut di Uniten.
Kos rawatan perubatan Halina dibiayai melalui polisi insuransnya, begitu juga rumah mereka yang berlamat di No. 78, Jalan 7/6, Bandar Utama Damansara, PJ“.*

Tolong Komen & Share