Lokman Adam calon Umno-BN gembira jika pengundi di Sungai Kandis menyamakan dirinya dengan Najib Razak. – Foto The Malaysian Insight

Ahli Majlis Tertinggi Umno Datuk Lokman Noor Adam berkata dakwaab beliau bakal mengikut jejak bekas perdana menteri Datuk Seri Najib Tun Razak adalah perkara yang menyenangkan.

“Najib adalah pemimpin yang hebat. Sekiranya saya dibandingkan dengannya atau jika orang merasakan saya bakal menjadi sepertinya, ia merupakan satu rahmat kepada saya… saya akan merendahkan diri,” katanya seperti dilapor Malay Mail.

Lokman menyatakan beliau akan menjelaskan mengenai kegagalan kerajaan menunaikan janji kepada bakal para pengundinya di Sg Kandis.

Lokman yang merupakan bekas ahli PKR itu mendakwa sejak menang pilihan raya, hanya dua benda saja yang turun iaitu saham di Bursa Malaysia dan mata wang.

Belaiu turut mendakwa tuduhan penyelewengan ke atas Najib yang sehingga kini tidak ada bukti.

“Pakatan menang dengan mengatakan segala macam perkara tentang Najib tetapi sehingga hari ini, tidak ada satu bukti pun untuk membuktikan bahawa bekas perdana menteri telah melakukan sebarang kesalahan,” katanya.

Nota Berita Mimpi – Ana Ghoib: Tapi Jolokman tiada pasangan ideal seperti Kak Ros? Maka itu diberitahu jangan gumbira sangat.

Perbanyakkan lagi melancong kumpul wang asing, koleksi hadiah hingga 1 bilion., makan quinoa dan monteng parlimen juga pelajari taktik pecat tangkap penjara orang bertanya malah si tukang dakwa.

KLIK BACA: Najib ingat boleh perintah Malaysia 100 tahun lagi – Tun Mahathir

KLIK BACA: Mahathir rancang bayar balik hutang Najib dalam matawang Yen

KLIK BACA: Patriot anggap tulis surat kepada CIA khianati negara

KLIK BACA: Bila lagi polis siasat surat CIA yang ditulis pegawai kerajaan pentadbiran Najib? 

KLIK BACA: Minta bantuan asing urusan negara tidak dapat diampuni, Kadir Jasin ulas surat CIA

KLIK BACA: MEIO diserbu polis, tiada agensi risikan zaman saya – Tun Mahathir

KLIK BACA: “Malam PRU14 – berilah dia jalan keluar, bilion itu kira halal dunia akhirat” – Hishamuddin Rais

Now You Know Dont Say Thank - Comment & Share