Majalah Review Malaysia – MRM – Video dari Facebook Wokyoh – Komen pembaca di Youtube AA Trending 2017

Ar Samir: sekurang kurang nya dia x malu untuk menri kau Yang skit asl? rilex laaa bukan diri kau pon kan? x ska jgn tenggok.. video nii hnya untuk hilangkan stres jer 😄

juliana moktar: 😅😅😅😅habis la UiTM

Ixdaa Andersons: This is so funnnyy !! Tak henti gelak aku 😂 korang yg ade gf pemalu tu jgn percaya sgt 😂 bukan bodohkak sendiri or apa, dia having fun cara gitu. Dia tak fake kan diri dia, dia tunjuk diri dia sebenar. Melayu, grow up

Muhammad Aslam: nak awek mcm ni.. <3

Azreen: dye melatah lah.. apa bodo lah orang kat bawah ni..  🤔🤔

Cik Gadiss: bangang je admin nie letak caption ! perempuan nie melatah bukan die nak mengedik ke apa. amende la buat tajuk mengaibkan org. better kau tutup jela account youtube kau nie…

haters go to hell!!!!! – alhamdullilah….. hilang sikit stress aku bila tengok video ni…… thanks student uitm lagi lagi yg pompuan tu…. klakar gila…… tapi pompuan tu mcm melatah je aku tengok……kepada org yg suka judge….. sykahati koranglah nk judge ke ape…. kubur masing masing ye dokkk…..

KLIK BACA: KDN siasat pendakwah Zamihan Mat Zain kerana didakwa menghina Sultan Johor.

KLIK BACA: Orang Jerman terima sejuta pelarian Islam tapi mereka minum arak – Dr Mahathir

KLIK VIDEO: Kantoi MB Selangor Azmin arah berhenti roboh rumah bekas AJK Masjid tapi pegawai berkeras?



Tolong Komen & Share