RAKAMAN video ini pasti tidak akan disiarkan di media arus Perdana kawalan Barisan Nasional (BN) seperti TV3, TV1 TV2 dan lain-lain kerana ia jelas sekali bukti ada pihak tertentu yang cuba mensabotaj dan memburukkan nama MB Selangor melalui perobohan rumah bekas AJK Masjid di Subang kelmarin.

Difahamkan sekitar 30 minit sebelum tindakan meroboh dilakukan, Datuk Azmin Ali, MB Selangor sendiri telah mengarahkan tindakan itu dihentikan dengan serta-merta.

YB Syed Azman menggunakan “loud speaker” pada telefon bimbit di tangannya telah menghubungi MB Selangor sendiri dan segera mencari pegawai yang bertugas mengarahkan penguatkuasa merobohkan rumah terbabit, namun pegawai itu cepat-cepat melarikan diri.

Lelaki itu menghilangkan diri, dalam masa yang sama tetap terus menggunakan kuasanya untuk mengarahkan anggota penguatkuasa merobohkan rumah berkenaan sekaligus engkar arahan menteri besar Selangor.

Lihat video di atas, sebaik sahaja Syed Azman datang kepada pegawai berkenaan memberitahu bahawa MB Selangor sudah mengarahkan untuk tindakan itu segera dihentikan, dia langsung tidak peduli sebaliknya terus melarikan diri.

Menjelang pilihan raya umum tidak lama lagi, pelbagai cara digunakan untuk memburuk-burukkan kerajaan Pakatan Harapan negeri Selangor bagi menanam persepsi buruk di dalam minda rakyat. – Sumber MiloSuam

KLIK BACA: Azmin pulang paku buah keras pada Noh Omar, tanah itu milik kerajaan persekutuan!!!

KLIK BACA: Orang Jerman terima sejuta pelarian Islam tapi mereka minum arak – Dr Mahathir

KLIK BACA: Dr Mahathir mengaku kenal individu tawar RM5 juta kepada Syed Saddiq

KLIK BACA: “Mahathir beri Kit Siang RM1 Bilion, ampu Najib sanggup perbodohkan diri sendiri” – Aziz Yassin

KLIK BACASiti Hasmah kenang jasa Tun Razak

KLIK BACA1MDB rugi atas kertas seperti didakwa Annuar Musa terjawab di SINI

Now You Know Dont Say Thank - Comment & Share