Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi mengungkit sejarah Dr Mahathir sebagai “berketurunan India”, timbalan perdana menteri berkata, perdana menteri selama 22 tahun itu sebenarnya seorang yang “mudah lupa”.

“Ketua pengarah Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) beri pada saya maklumat ini. Sebab itu, dia (Dr Mahathir) kata Melayu mudah lupa. Ini yang dikongsi. Ini IC (Kad Pengenalan) biru dia. Nama dia Mahathir anak lelaki Iskandar Kutty. No IC biru dia 2232519. Ini yang dihantar oleh Ketua pengarah JPN kepada saya.

“Patut lah dia kata kita mudah lupa. Sebab dia anak laki-laki Iskandar Kutty”, katanya semasa berucap menutup Mesyuarat Perwakilan Umno Bahagian Kelana Jaya lapor FMT.

Oleh kerana penjelasan oleh Zahid Mat Arip [Ahli Majlis PPBM] mempunyai kandungan SENSITIF maka sila tonton video tersebut di Mahathir The Legend Facebook. – MRM

Risalah Ana Ghoib: Thoha Putrajaya tunggulah keputusan sakral dari langit menimpa kamu akhirnya!

Firman Allah –  Dan itulah peristiwa kaum Aad mereka mengingkari ayat-ayat keterangan Tuhan mereka, serta mereka menderhaka kepada Rasul-rasulnya; dan mereka menurut perintah tiap-tiap ketua yang bermaharajalela, lagi degil dalam keingkarannya.

Dan mereka ditimpa laknat (yang tidak putus-putus) dalam dunia ini dan pada hari kiamat. Ketahuilah Sesungguhnya kaum Aad itu telah kufur ingkar kepada Tuhan mereka ketahuilah! Sesungguhnya kebinasaanlah akhirnya bagi Aad: kaum Nabi Hud. – (Hud 11:59-60)


Firman Allah: Dan tiap-tiap berita dari berita Rasul-rasul itu, kami ceritakan kepadamu (wahai Muhammad), untuk menguatkan hatimu dengannya. Dan telah datang kepadamu dalam berita ini kebenaran dan pengajaran serta peringatan bagi orang-orang yang beriman.

Dan katakanlah kepada orang-orang yang tidak beriman: “Buatlah apa yang kamu sanggup melakukannya (dari perbuatan ingkar itu). Sesungguhnya kami juga tetap mengerjakan (nasihat pengajaran yang Tuhan berikan kepada kami).

Dan tunggulah (akibat yang buruk yang akan menimpa kamu)! Sesungguhnya kami juga menunggu (akan kemenangan dan kejayaan yang dijanjikan oleh Allah kepada kami)”.

Dan Allah jualah yang mengetahui rahsia langit dan bumi dan kepadaNyalah dikembalikan segala urusan. Oleh itu, sembahlah akan Dia serta berserahlah kepadaNya. Dan (ingatlah), Tuhanmu tidak sekali-kali lalai akan apa yang kamu lakukan. – (Hud 11:120-123)

Susunan: Berita Mimpi – Ana Ghoib | Mimpi dan penglihatan aneh…

KLIK VIDEOTun Mahathir dedah Zahid pernah jumpa minta sokongan ganti Najib

KLIK BACA: Bekas Peguam Negara bangkitkan kes Eric Chia untuk Apandi faham isu 1MDB

KLIK BACA: Najib ungkit kisah Firaun tangkap orang

KLIK BACANajib jauh lebih bahaya berkuasa berbanding Dr Mahathir kononnya boneka DAP 

KLIK BACA: Najib serik tak mahu lagi salur banyak wang bantu 1MDB

KLIK BACAMappadulung Daeng Mattimung Karaeng Sanrobone dikepung kenapa?

KLIK BACA“Boneka berkuasa gadai negara lebih bahaya dari pemimpin bersara” – Datuk Raja Bahrin Shah

KLIK BACA: Yang mana benar tuduhan Rosmah 99% atau 1% – Shahbudin Husin


Tolong Komen & Share