KUALA LUMPUR 14 Jun 2017: Usahawan terkenal Dato Aliff Syukri telah memuatnaik dua buah video di laman Facebook dan Youtube miliknya di mana dia dilihat sedang mengamuk selepas mendakwa pembantu rumahnya mencuri wang dan barang-barang milik isterinya.

Di dalam video berkenaan menunjukkan barang-barang yang dicuri oleh bibiknya itu dan beliau dikatakan mahu membuat laporan polis mengenai pembantu rumahnya itu yang baru bekerja sebulan.

Bagaimanapun dilihat pambantu rumanhya itu merayu agar tidak melaporkan kepada pihak polis dan berjanji tidak akan mencuri lagi.

“Bibik pencuri, dia ingat dia bini aku..saya dah bagi bermacam-macam kemudahan baju raya ,duit raya, duit belanja untuk anak2 dia siap belikan make up hias wajah. dia tak buat keja pun saya tak marah ini yg di balas dengan saya,” tulisnya di laman Facebook lapor blog Siakap Keli.

Menurut beliau, pembantu rumahnya itu sudah siap sedia untuk melarikan diri di mana semua yang dicuri telah dimasukkan di dalam beg. – Sumber video: Facebook Aliff Syukri

KLIK BACA: Muhyiddin seru Rosmah pulangkan barang kemas RM128 juta

KLIK BACA: Nasibnya kini bergantung pada kesetiaan Jho Low – Tuan Ibrahim PAS

KLIK VIDEO: Foto First Lady Rosmah dalam video Al-Jazeera

KLIK BACA: DoJ dedah Jho Low beli barang kemas RM5.5 juta untuk ‘isteri MO1’

KLIK BACA: Peguam Tun Mahathir cabar Najib bantah tindakan DOJ panggil duta AS

KLIK BACA: Cukai dikutip tinggi tapi hutang kerajaan membukit, Dr Mahathir soal mana pergi dana kerajaan

KLIK BACA: Kisah Dr Asri [mufti Perlis] dan makcik miskin jaga 3 anak kurang upaya

KLIK BACA: Media Qatar – Al Jazeera pertahan laporan kes bunuh ALTANTUYA

Tolong Komen & Share