Ketua Srikandi Parti Pribumi Bersatu Malaysia, PPBM Anina Saadudin difitnah terlibat dengan skandal seks. – Foto Anina Saadudin Facebook

Isu seks semakin galak disebarkan cybertrooper, kali ini giliran Ketua Srikandi Parti Pribumi Bersatu Malaysia, PPBM Anina Saadudin dituduh terlibat dengan skandal seks.

Seorang Cybertrooper, yang menggunakan nama Udeen Awang, mendakwa kononnya karier politik Ketua Srikandi PPBM, Anina Saadudin akan terkubur berikutan penyebaran isu seks tersebut yang menurutnya sukar ditangkis dan sungguh memalukan.

Difahamkan, cybertrooper sedang ghairah menyebarkan transkrip perbualan WhatsApp lucah kononnya melibatkan Anina bersama dengan seorang lelaki yang telah melakukan hubungan seks dengan beliau.

Sebaran cybertrooper Umno cuma membuat dialog dan sebar kemudian menuduh perbualan itu adalah milik seseorang kononnya ia sebagai skandal seks.

Perbualan itu boleh jadi direka-reka atau ia boleh saja merupakan perbualan siapa sahaja.

Pejuang cyber Umno dan Barisan Nasional memang tidak dapat dipisahkan dengan isu seks, untuk meraih sokongan rakyat. Nampaknya kempen PRU14 akan dipenuhi dengan lebih banyak isu-isu seks berbanding PRU13.

Kononnya skandal seks melibatkan Ketua Srikandi PPBM pula disebarkan ini adalah strategi mengalih perhatian rakyat dari isu sebenar.

Mudahnya ketika rakyat sibuk mengambil tahu isu-isu seks, lebih mudah pemimpin kleptokrat merompak lebih banyak duit rakyat. – Sumber Milo Suam

TERKINI: Yvonne Seah disabit bersalah berkaitan skandal 1MDB & Jho Low

DIKEMASKINIAnina beritahu terima ucapan tahniah dari anak murid kerana skandal seks?

TERKINI: Cybertrooper Najib punca kesipuan

TERKINI: Datin Seri Shamshida dedah 7 perkara tentang Datuk Seri Azmin 

KLIK BACA: Syaidina Abu Bakar pesan kepada Umar jangan bela kepalsuan

KLIK BACATidak mahukah keluarga Riza mohon tangguh seperti keluarga Jho Low?

KLIK BACA: Melayu hina Umno jika setia demi nikmat sementara, kata Dr MahathirTolong Komen & Share