Pendedahan demi pendedahan dilakukan terhadap Red Bean Army.

Pembangkang mula mengatakan ianya rekaan semata-mata, namun mereka juga terkejut dengan beberapa perkara yang dibongkarkan.

Kini, ugutan paling dasyat yang dibuat oleh tentera upahan siber ini adalah rogol.

Melalui komen-komen dilaman sosial, mereka mengugut dan mencaci seorang gadis berbangsa Cina yang menyokong Barisan Nasional.

Semuanya dikatakan berpunca dari video di atas.
Dek video di atas, gadis tersebut telah diserang dengan teruk tanpa belas kesihan dengan pelbagai penghinaan, mencarut dan juga ugutan rogol seperti yang didedahkan oleh Utusan Malaysisa.

Sebagai buktinya, anda baca sendiri 6 printscreen di bawah dan anda saksikan sendiri betapa teruknya propaganda pro-pembangkang dalam bahasa Inggeris dan bahasa Cina!

red bean 1 red bean

Sumber Kachipemas Blog

Nota: Admin / Utusan Malaysia Online yg banyak menyiarkan gejala red bean army ini dan menuduh DAP. Malangnya mereka tidak dapat membuktikan wujud red bean army spt mana juga mereka tidak dapat mencari blogger elite of the elite  Pro BN UMNO yg banyak juga mengeluarkan dan mencetuskan isu perkauman yg lebih dahsyat lagi. Utusan Malaysia Online tidak spt dulu lagi kini merelakan diri menjadi perkakas politik ekstrem UMNO BN. Eloklah Utusan menghentikan kerja tidak elok dan rumours ini sebelum orang ramai tambah lebih hilang hormat kepadanya tetapi jika di satu sudut Utusan Malaysia lebih laris dgn cara begini dan mereka suka maka apa boleh buat Utusan boleh teruskan kerja sia sia ilusi Red Bean Army.

Tolong Komen & Share