Entah kenapa si minah ini, Elly Nina Ahmad dengkikan Ustaz Azhar setelah tersebar gambar Ustaz Azhar berkahwin lagi.

[pullquote_left]Siapa shj yg tidak melakukan Khilaf salah apa yg hendak diperbesar besarkan. Admin pun pada mulanya tidak suka bila UAI kata macam itu tutup muka isteri tak cantik. Tapi kita anggap dia bergurau dan berlapang dada memaafkan shj spt mana kita dgn mudah juga memaafkan khilaf salah kita sendiri. Salam Elly Nina Ahmad.[/pullquote_left]Sedap kenyataannya apabila menggunakan ayat 44,45, dan 46 surah Al-Maidah. Namun begitu belum apa-apa dia begitu seronok menghukum dan bantai orang lain. Kenapa dia boleh menulis ustaz ini mengambil sebahagian ayat surah Al-Maidah. Lagi berserabut si Elly ini, Ustaz Azhar dah menghalalkan cara, ambil sebahagian ayat dan tak berani mentafsir sepenuhnya. Bila pula Ustaz Azhar menyerabutkan fikirannya dengan kenyataan itu semua.

Kalau dah tak bersetuju poligami yang dihalalkan agama, janganlah mempermainkan hukum dan menuduh orang lain, lagi berserabut jadinya. Jangan kita nampak tak cerdik kerana tak bersetuju dengan sesuatu. Apa nak dikisahkan, isterinya mengizinkan dan si isteri baru Ustaz Azhar sanggup bermadu.

Kenyataannya disambut “gila seks ke orang tua ni“, punah jadinya. Kita tak naklah bantai minah ni lebih-lebih kerana gambarnya bertudung, Alhamdulillah, cuma kena cerdiklah… atau dia nak isi satu lagi kuota Ustaz Azhar Idrus. Janganlah malu-malu, hantar permohonan!!

Sampaikan salam kepada Elly Nina Ahmad.

uai kahwin

 

Sumber– Lagi.MY

 

Tolong Komen & Share