ADUN Taman Medan, Haniza Mohd Talha menyeru menteri yang tidak mampu memikul tanggungjawab dengan bijaksana tidak wajar menjadi menteri kerana hanya menyusahkan rakyat. – Gambar ihsan The Malaysian Insider

Beliau berkata pada satu demonstrasi bantahan dibuat di plaza tol PJS 2 dekat Lebuhraya NPE, petang tadi susulan kenaikan kadar baru tol yang diumumkan pada 15 Oktober lalu.

Demonstrasi yang dianjurkan Parti Keadilan Petaling Jaya Selatan dan juga NGO-NGO yang mewakili PKR dihadiri kira-kira 100 lebih peserta yang turut membawa sepanduk bantahan dan juga mengajak pengguna lebuhraya di kawasan sekitar untuk membunyikan hon sebagai tanda protes. – KiniTV


'Menteri bongok dan bangang perlu turun!' oleh kinitv

Satu demonstrasi bantahan dibuat di plaza tol PJS 2 dekat Lebuhraya NPE, petang tadi susulan kenaikan kadar baru tol yang diumumkan pada 15 Oktober lalu.

Demonstrasi yang dianjurkan Parti Keadilan Petaling Jaya Selatan dan juga NGO-NGO yang mewakili PKR dihadiri kira-kira 100 lebih peserta yang turut membawa sepanduk bantahan dan juga mengajak pengguna lebuhraya di kawasan sekitar untuk membunyikan hon sebagai tanda protes.


'Kenaikan tol rampas duit susu anak kami' oleh kinitvTolong Komen & Share