Sumber Gambar Photo Journalist Khairulhazwan Blog
Tolak Penipuan PRU13.
[pullquote_left]Lihat video setengah jam perhimpunan raksaksa ini klik SINI ada hadiah menanti anda yg menonton khusus dari kerajaan BN[/pullquote_left]Itu intipati utama perjuangan Pakatan Rakyat kali ini. Hari ini, 8 Mac 2013, sejarah Malaysia sekali lagi diukir oleh Pakatan Rakyat dimana lebih 120,000 rakyat Malaysia berkumpul di Stadium Kelana jaya bagi memprotes Pilihanraya Umum 2013 yang diadakan baru-baru ini.
Saya berada disana, kebetul mungkin.

Bukan untuk menyokong, tetapi sebagai seorang rakyat Malaysia yang mahu mendengar hujah dari ketua Pembangkang negara mengenai soal PRU13 tahun ini. Dikhabarkan PRU13 kali ini dicemari dengan segala bentuk penipuan.

Ramai yang mengatakan kepada saya supaya jangan pergi, katanya tiada permit. Tapi sebagai seorang photojournalist, alasan budak-budak ini tidak menghalang saya untuk merakam detik bersejarah ini sebagai koleksi peribadi saya.

Tidak banyak yang berjaya saya kupas kali ini, mungkin faktor lautan hitam manusia yang terlalu ramai yang membuatkan saya sukar bergerak. Eh, ini alasan kan?

 

Kredit Harakahdaily

KLIK GAMBAR IMEJ BESAR

Tolong Komen & Share