Sebagai makhluk Allah adalah keji menghina ciptaannya yg pelbagai. Gambar hanyalah hiasan jangan ambil hati kepada semua makhluk Allah ini hanya Psy War shj sbg kritik politik. Berubahlah kepada yg lebih baik dengan menjadi Insan KAMIL dan mencapai pengakhiran hidup yg baik.

Ingatlah firman Allah bahawa sesetengah kamu menjadi ujian kepada yg lainnya. Bermakna Allah menguji kita dengan manusia ciptaannya yg pelbagai. Dakwah tidak kira gender dan kecenderungan kerana pengakhiran hanya amal takwa yg dikira. Admin MRM

Blogger Erapasca menulis: Akibat terlalu goyah UMNO JOHOR mengekalkan kuasa, Najib Razak selaku president UMNO mengelak untuk berbahas hujah maka beliau menghantar beberapa ekor macai untuk melucah di pogram-pogram ceramah Pakatan Rakyat. Umum ketahui ceramah Pakatan Rakyat biasa menghimpunkan tidak kurang 3-5 ribu sekali ceramah.

samseng umno bn

Ketika UMNO BN membuat ceramah mereka begitu hampa kerana tidak dapat menghimpun lebih 30 orang , maka mereka beranggapan jika melucah di ceramah sendiri tidak akan sesiapa mendengarnya kerana 30 orang itu hanyalah petugas mereka sendiri sahaja. Oleh itu alternatif para macai kini ialah melucah di ceramah orang lain. Terbaik cara macai ini.

Saksikan video mereka melucah di tempat awam dan di ceramah Pakatan Rakyat. Amat mulia sekali macai UMNO BN.

Bontot… Bontot.. Bontot.. UMNO dan Bontot tidak dapat di pisahkan. Mungkin terlampau banyak membaca blog Papagomo AlJuburi. kah3 Selain Bangla dan Nepal duduk dalam UMNO yang ada lagi dalam UMNO hanyalah Najib Razak dan Muhyiddin sahaja Sumber Erapasca -AFEP

Tolong Komen & Share